Scaune OL Sigma scaun masiv pentru horeca

OL Sigma scaun masiv pentru horeca

647,19 lei

544 fara TVA.

cu TVA

Descoperiți scaunul nostru elegant, care combină funcționalitatea cu un design rafinat, ideal pentru utilizare rezidențială și în sectorul HORECA. Cadru acestui scaun este fabricat din lemn de fag de înaltă calitate, cunoscut pentru durabilitatea și rezistența sa, asigurând o structură solidă și stabilă. Suprafața tapitată adaugă un plus de confort și stil, transformând orice încăpere într-un spațiu primitor și sofisticat. Tapiseria este disponibilă într-o varietate de culori și materiale, permițând personalizarea în funcție de decorul existent sau preferințele personale.

Perfect pentru orice setting, de la bucătăria de acasă până la cafenelele aglomerate sau restaurante, acest scaun nu doar că oferă un loc confortabil de așezare, dar și contribuie la atmosfera și estetica generală a spațiului. Designul său versatil și atemporal face din acest scaun o alegere excelentă pentru oricine caută o piesă de mobilier care combină frumusețea naturală a lemnului cu confortul modern al unei tapițerii de calitate.

La plasarea unei comenzi, colegul nostru vă va contacta pentru a discuta alegerea materialului, deoarece acesta nu poate fi selectat în sistem la momentul comenzii.

Prețul afișat este pentru tapițerie de bază.

 

Cantitatea minima de cumparat pentru acest produs este 4.
OL Sigma

Fisa tehnica

Inaltime totala
79 cm
Latime
52 cm
Adancime
54 cm
Inaltime de sezut
46 cm
Suprapozabila?
Nu
Necesita asamblare?
Nu
Cadru
Lemn
Related Products ( 16 other products in the same category )